Road Representative Motors Vi jobbar endast med bilar som ni kan lita på.

Vi på RR Motor besitter lång erfarenhet både inom ny- och begagnadförsäljning. Våra ledord är att alltid sträva efter att göra er affär till din bästa affär där du är nöjd hela vägen genom bilköpet, men även många mil senare!

Garanti

En av marknadens starkaste garantier.

Solid Försäkring grundades 1993 och har i dagsläget närmare 3 miljoner kunder i Sverige.

En svart Range Rover står parkerad på en uppfart vid ett hus.

Vi har äran att få erbjuda dig som kund hos oss marknadens starkaste garantier genom Solid Bilgaranti!

Ett garantibolag specialiserade på att utveckla garanti produkter till den nordiska bil branschen. Deras erbjudande är riktade till auktoriserade och anslutna bilhandlare. Kunder tecknar förlängda garantier vid köp av begagnade fordon till olika kostnader beroende på hur omfattande garantin skall vara!

En silvrig bil i ett parkeringshus.

Bilar med garanti är kvalitetstestade och har genomgått ett omfattande testprotokoll innan leverans.

  • Garantin täcker en rad riktigt kostsamma reparationer vilket ger lägre totalkostnad under ägandetiden. Upp till 40.000kr per skada ersätts av garantin!
  • Kontakta oss under bilköpet för att få hjälp med att teckna den garanti som kommer att passa ditt fordonsköp bäst!
  • Solid Bilgaranti Large är den mest omfattande garantin för begagnade bilar. Delar som inte ingår i den begagnade bilens nomala service och underhåll är det enda som inte ingår i Bilgaranti Large.
  • Solid Bilgaranti Medium är en blandning av Large och Small och passar bäst in på bilar som inte är kvalificerade till Large p.g.a. ålder och/eller kilometersträcka.
  • Solid Bilgaranti Small är för dig som köper en något äldre bil och/eller med högre kilometersträcka. Denna garanti omfattar de absolut viktigaste delarna i bilens drivlina.

Dessutom har vi möjligheten att erbjuda dig garantier genom andra bolag så som Svensk Bilhandelsförsäkring och AutoConcept. Kontakta din säljare för att få hjälp med att skräddarsy den mest förmånliga garantilösningen till ditt fordonsköp!

Solid Bilgaranti logotyp

Solid Bilgaranti

Solid erbjuder en bilgaranti som är utformad för att ge bästa möjliga trygghet för just din bil.

Garantins omfattning bestäms utifrån ålder och antal mil din bil har gått.Den är därför uppdelad i Small, Medium och Large. Bilar med garanti är kvalitetstestade och har genomgått ett omfattande testprotokoll innan leverans. Kontakta oss under bilköpet för att få hjälp med att teckna den garanti som kommer att passa ditt fordonsköp bäst!

Svensk Bilhandelsförsäkring logotyp

Svensk Bilhandelsförsäkring

Svensk Bilhandelförsäkring är en del av Nordens största koncerner inom vägassistansförsäkring, Assistansbolaget.

Genom lång erfarenhet, djup kunskap och kompetenta medarbetare erbjuder Svensk Bilhandelsförsäkring några av marknadens mest omfattande begagnatförsäkringar. Svensk Bilhandelsförsäkring samarbetar med Tryg Forsikring som är ett av Nordens största försäkringsbolag så ni är alltid i trygga händer om en skada skulle inträffa. Vi arbetar alltid med högsta prioritet för att tillse snabb och professionell skadehantering.

AutoConcept logotyp

AutoConcept

AutoConcept erbjuder skräddarsydda försäkrings- och garantiprodukter med fokus på service och kundnytta.

20 års erfarenhet av fordonsförsäkringar och skadehantering gör oss till marknadens främsta alternativ. Våra garantier och försäkringar är flexibla*. När fordonet når övre kilometergräns eller årtal inom garantiperioden, gäller närmast underliggande garantinivå. Istället för att garantin upphör helt. Vi begränsar heller inte på årlig körsträcka. På det sättet står inte du inte helt utan skydd om en plötslig skada uppstår.