Road Representative Motors Vi jobbar endast med bilar som ni kan lita på.

Vi på RR Motor besitter lång erfarenhet både inom ny- och begagnadförsäljning. Våra ledord är att alltid sträva efter att göra er affär till din bästa affär där du är nöjd hela vägen genom bilköpet, men även många mil senare!

Finansiering

Vi erbjuder flera finansierings­lösningar.

RR Motor erbjuder dig som kund, i samarbete med flertalet banker så som Santander Bank, Wasa Kredit, Svea Ekonomi, MyMoney och MoneyGo förmånliga finansieringslösningar för privatkunder och företagare.

En man och kvinna som skriver på ett avtal.

Vi skräddarsyr finansieringslösningen beroende på ditt behov och dina omständigheter och ser till att du får den absolut förmånligaste affären det går att få!

Amorteringstiden är mellan 12 – 84 månader beroende på vad du känner dig bekvämast med. Lånet kan lösas i förtid utan någon extra kostnad och vi har möjligheten att ordna en finansiering utan kontantinsats. Däremot är detta upp till endast 200.000kr.

Avbetalningskalkyl

72 månader avbetalningsplan samt ränta på 5,95%

Bilpris inkl. moms

Kontantinsats

Avbetalningstid

Månadskostnad

Santander logotyp

Santander

Hos Santander utformar vi ett lån efter dina behov, oavsett om du behöver en praktisk familjebil eller för att förverkliga det där MC köpet som du alltid har drömt om.

Du får en betalplan som formas rätt från början så att du betalar av lånet i rätt takt. På det sättet står du inte med ett för stort lån den dag du vill sälja ditt fordon.

Låneskydd ingår i lånet under den första tiden. Allt för att du ska känna dig trygg – vad som än händer. Kreditbeskedet får du oftast direkt på plats.

MyMoney logotyp

MyMoney

Mymoney har förenklat det enormt då vi erhåller snabbt svar kring lånelöftet. Hos Mymoney kan vi ta fram olika upplägg.

Ett populärt alternativ är ett upplägg utan kontantinsats vilket inte är ett krav hos Mymoney.

De är väldigt tillmötesgående då månadskostnader kan regleras och det finns möjlighet till att få en otroligt låg kostnad samtidigt som du inte har någon bindningstid.

MoneyGo logotyp

MoneyGo

Behöver du låna upp till 200 000 kr? Då har du kommit rätt. Vi på MoneyGo är specialiserade på lån och erbjuder snabb, smidig och enkel hantering.

Hos MoneyGo har du ingen bindningstid och kan lösa lånet när som helst! I samband med detta får du en låg månadskostnad likt Svea. MoneyGo erbjuder bra lån och finansiering till många och ska på ett enkelt sätt finnas tillhands när behovet av pengar uppstår utan en kontantinsats! Du kan finansiera en kontantinsats till ett större lån genom MoneyGo!

SVEA logotyp

SVEA Ekonomi

Vi har finansieringen och lösningarna för dig som vill framåt. I 40 år har Svea hjälpt företag och människor till en bättre ekonomi.

Du som planerar att köpa bil kan finansiera hela ditt bilköp hos oss. Du kan även flytta hit billån som du har hos någon annan för att få bättre ränta. Du kan finansiera en kontantinsats till ett större lån genom Svea! Ett lån hos Svea kräver ingen kontantinsats och har ingen bindningstid. Du kan lösa lånet precis när du vill och betala mer än lägsta beloppet på lånet varje månad!

Wasa logotyp

Wasa Kredit

Wasa Kredit är ett lite mer personligt finansbolag. Vi tycker om att jobba nära våra kunder och samarbetspartners.

Att skapa trygga möjligheter för varje kund och varje affär är vårt genuina intresse. Hos Wasa Kredit utformas ett lån beroende på din finansiella situation. Vi skräddarsyr lånet efter dina behov och hjälper till i varje steg för att erbjuda dig den bästa finansieringslösningen möjligt.