Road Representative Motors Vi jobbar endast med bilar som ni kan lita på.

Vi på RR Motor besitter lång erfarenhet både inom ny- och begagnadförsäljning. Våra ledord är att alltid sträva efter att göra er affär till din bästa affär där du är nöjd hela vägen genom bilköpet, men även många mil senare!

Förmedling

Att sälja sitt fordon privat är både tidskrävande och kan medföra risker.

Du kommer behöva vid flera tillfällen tvätta och städa bilen inför fotografering men även inför visning av bilen.

En kvinna som sitter i ett telefonsamtal.

Mycket tid kommer även att läggas på att svara på mejl och telefonsamtal från spekulanter med alla möjliga önskemål och bud.

Sedan kan privat försäljning medföra en risk för bedrägeri när det kommer till provkörning och betalning. Det kan även hända att garantiåtagandet kan komma upp på tal om något oförutsägbart skulle ske.

Allt det där kan du slippa genom att välja oss som din förmedlare. Vi tar hand om hela försäljningsprocessen och besparar dig tid och besvär.

En man som tvättar en bil.

Tillsammans kommer vi överens om ett utsatt pris och tar över ansvaret där vi skickar in bilen på rekonditionering och fotografering, därefter annonseras bilen ut på samtliga marknadskanaler.

Bilen säljes med garanti och när affären är slutförd så sätter vi in pengarna på ditt konto.

Tryggare och smidigare blir det inte.

Genom att ställa ut din bil som försäljningsuppdrag säljer vi bilen åt dig.

Du ger oss bilnyckeln och vi sätter in pengarna på ditt konto när försäljningen är klar. Fördelarna med att sälja bilen hos oss är följande.

Värdering

Vi lyssnar på dig som säljare och dina behov. Tillsammans kommer vi överens om ett bra marknadspris på bilen. Vi ger dig vår erfarenhet som säljare och kommer med input. När vi kommit överens om marknadsvärdet så ser vi till att du som kund skall tjäna så mycket som möjligt på affären för att DU som kund skall bli så nöjd som möjligt.

Dialog

Vi uppdaterar dig och håller en nära kontakt tills att fordonet är sålt. Utöver detta kommer vi med input om annonsen behöver förnyas eller om en prissänkning skall ske. Du är den som bestämmer i denna form av affär.

Tryggt

Om du har en skuld på bilen så ser vi till att skulden är löst innan bilen är såld så att inga konstigheter uppstår vid försäljningen.

Utbetalning

Pengarna landar på ditt konto samma dag som vi får in pengarna av köparen. Du får även en bekräftelse av oss innan detta.